RAZVOJ KRAPINSKIH TOPLICA KAO DESTINACIJE ZDRAVSTVENOG TURIZMA-IZVOR ZDRAVLJA

Okrugli stol na temu Razvoj Krapinskih Toplica kao destinacije zdravstvenog turizma - Izvor zdravlja“, održan je u petak, 14.lipnja, 2019. Godine u organizaciji Poslovnog kluba Skup za Zagorje i Općine Krapinske Toplice, u Hotelu Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama.

Poslovni klub Skup za Zagorje i općina Krapinske Toplice, potrudili su se temama, prezentacijama i panel raspravama zainteresirati, naglasiti i približiti potencijalnim investitorima prednosti ove specifične destinacije, kako bi se ubrzao razvoj Krapinskih Toplica u destinaciju izvrsnosti u zdravstvenom turizmu.

Na samom početku skupa, sudionicima su se obratili, predsjednik Poslovnog kluba- Dragutin Kamenski, načelnik općine Krapinske Toplice - Ernest Svažić, zamjenica župana za društvene djelatnosti KZŽ- Jasna Petek, pomoćnik ministra turizma-Robert Pende i državni tajnik ministarstva obrta i poduzetništva-Mario Antonić.

Teme su bile aktualne, od odgovora na pitanja zašto ulagati baš u Krapinske Toplice, do prezentacije sadašnjeg stanja, planova i investicijskih projekata koje su prezentirali; Željka Žnidarić-ravnateljica SB Krapinske Toplice, Nina Šesto-pomoćnica ravnatelja klinike Magdalena, Nikola Čičak-ravnatelj Klinike Akromion, Ivan Petrović-vlasnik hotela Villa Magdalena, Martina Crljen, direktorica Aquae Vivae d.d, Stanislav Bichinsky-direktor Heli center Toplice / Heli Hotel /, Igor Gojnik-arhitekt i autor projekta za Jelez Terme d.o.o. i Vedrana Likan, direktorica Colliers Internationala za Hrvatsku, Sloveniju i BiH /Hotel Toplice/.

Prezentaciju TOMAS Zdravstveni turizam, 2018. Održala je Neda Telišman-Košuta iz Instituta za turizam, a prikazan je i kratki film o uspješnom primjeru razvoja zdravstvene destinacije Bad Heviza iz Mađarske.

Zaključno, održana je i panel rasprava „Važnost i potencijali razvoja zdravstvenog turizma“ u kojoj su sudjelovali, Dragutin Kamenski-predsjednik Poslovnog kluba Skup za Zagorje,  Ernest Svažić- načelnik općine Krapinske Toplice, Jasna Petek-zamjenica župana za društvene djelatnosti KZŽ, Leila Krešić-Jurić-izvršna direktorica Europskog Summita zdravstvenog turizma, Nikola Čičak-ravnatelj Klinike Akromion, i Mario Rendulić-predsjednik CSEBAe.

Današnji skup okupio je ukupno sedamdeset sudionika, od kojih preko pedeset potencijalnih zainteresiranih ulagača, vlasnike i predstavnike najeminentnijih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, predstavnike banaka, osiguravajućih kuća, te predstavnike HGK-sektora za privlačenje stranih investicija.

Skupu je nazočila i Mrs .Yu, nova vlasnica objekata u Kumrovcu, u čijoj pratnji u organizaciji CSEBe, koja je brojila petnaest osoba, bili su, i ulagači iz Španjolske, Švicarske, kao i povratnici iz Kanade.

Moderiranje Okruglog stola uspješno je vodila Ivana Kolar, poslovna savjetnica i direktorica Julius Rose d.o.o., članica Poslovnog kluba Skup za Zagorje.


Whoops, looks like something went wrong.

(1/1) ErrorException

file_put_contents(): Only 0 of 244 bytes written, possibly out of free disk space

in Filesystem.php line 122
at HandleExceptions->handleError(2, 'file_put_contents(): Only 0 of 244 bytes written, possibly out of free disk space', '/var/www/html/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php', 122, array('path' => '/var/www/html/storage/framework/sessions/DaUJSjVXJ9CSPLuZsUhFKOPwfVEOSkl5cTWjCASD', 'contents' => 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"EoRBeUk9O0wSN7W0n9wxC1YCLmM0SdMaE3wb7nlQ";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:86:"http://skupzazagorje.hr/razvoj-krapinskih-toplica-kao-destinacije-zdravstvenog-turizma";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 'lock' => true))
at file_put_contents('/var/www/html/storage/framework/sessions/DaUJSjVXJ9CSPLuZsUhFKOPwfVEOSkl5cTWjCASD', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"EoRBeUk9O0wSN7W0n9wxC1YCLmM0SdMaE3wb7nlQ";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:86:"http://skupzazagorje.hr/razvoj-krapinskih-toplica-kao-destinacije-zdravstvenog-turizma";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 2)in Filesystem.php line 122
at Filesystem->put('/var/www/html/storage/framework/sessions/DaUJSjVXJ9CSPLuZsUhFKOPwfVEOSkl5cTWjCASD', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"EoRBeUk9O0wSN7W0n9wxC1YCLmM0SdMaE3wb7nlQ";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:86:"http://skupzazagorje.hr/razvoj-krapinskih-toplica-kao-destinacije-zdravstvenog-turizma";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', true)in FileSessionHandler.php line 83
at FileSessionHandler->write('DaUJSjVXJ9CSPLuZsUhFKOPwfVEOSkl5cTWjCASD', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"EoRBeUk9O0wSN7W0n9wxC1YCLmM0SdMaE3wb7nlQ";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:86:"http://skupzazagorje.hr/razvoj-krapinskih-toplica-kao-destinacije-zdravstvenog-turizma";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}')in Store.php line 128
at Store->save()in StartSession.php line 88
at StartSession->terminate(object(Request), object(Response))in Kernel.php line 218
at Kernel->terminateMiddleware(object(Request), object(Response))in Kernel.php line 189
at Kernel->terminate(object(Request), object(Response))in index.php line 76