Invest in Zagorje - Pridruži nam se na Konferenciji!

Zagorje je regija koja se ističe dinamičnošću, velikim potencijalomotvorenošću prema novim idejamainovacijama. Pritom ju odlikuju dobri uvjeti za život i rad, niska stopa kriminaliteta, zdrav životni stil, blizina i ljepota prirode te pristupačne cijene nekretnina. 

 Poduzetnicima su na raspolaganju različiti poticaji, potpore i subvencije, kao i oslobađanje od plaćanja poreza ž i ostali oblici financijske pomoći, dok investitore privlači dobra prometna povezanost, razvijena turistička infrastruktura, niže stope oporezivanja, kvalitetna radna snaga te niži troškovi života i rada. 

 Uz potporu lokalnih vlasti, poduzetničkih potpornih institucija i gospodarskih subjekata, sve se više profilira kao investicijski centar s izvrsnim uvjetima za poslovanje.

 Otkrij čari male regije velikih mogućnosti!

 Konferencija „Invest in Zagorje“ donosi bogat interaktivan program, renomirane paneliste i predavače, ključne poslovne igrače, investitore i institucije. 

 Stoga, ako ste investitor koji traži nove prilike, poduzetnik koji želi ostvariti nova partnerstva, startup u potrazi za fundingom ili ste jednostavno zainteresirani za stjecanje novih saznanja, poznanstava ili željni zagorskih štrukli - ova konferencija je idealno mjesto za vas!

 Prijavite se danas i pripremite za dan pun inovacija, novih idejaneograničenih poslovnih prilika koje će vas inspirirati.

 Kad: 17. svibnja 2023. godine 

Gdje: Poduzetničku centar Krapinsko-zagorske županije 

Ulaz: Slobodan uz prethodnu registraciju -  https://invest-in-zagorje.b2match.io/

Registrirati se možete putem slijedeće poveznice: Registriraj se!