Aktivnosti udruge Skup za Zagorje - Poslovni klub

Aktivnosti Udruge Skup za Zagorje - Poslovni klub

- Udruga Skup za Zagorje-Poslovni klub,osnivačku Skupštinu održala u dvorcu Miljana ,03.03.1917. godine.

  - Dana 25.veljače,2017. Godine ,u dvorcu Miljana, održan je radni sastanak s Guvernerom NB Borisom Vujičićem, koji je okupio brojne zagorske poduzetnike 

- Dana 08.02.2018. godine u Dvorcu Miljana, predavanje na temu „ Ekonomska politika RH u 2018. Godini,održala je potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, Martina Dalić. 

- 10.07.2018. godine, održana je sjednica voditelja sekcija kao i članova po sekcijama Udruge. Zaključeno je da je u cilju što aktivnijeg djelovanja Udruge, potrebno definirati Vijeće Udruge. - Također odlučeno je da se sastavi prijedlog projekata gdje bi eventualnim uključivanjem Udruga mogla pomoći u realizaciji istih. - Zaključeno je da se redoviti mjesečni sastanci, održavaju svakog prvog utorka u mjesecu.

  - Redoviti mjesečni sastanci održani su u mjesecu rujnu,listopadu i studenom. Skupštini su na usvajanje predloženi članovi za Vijeće Udruge: Želimir Kodrić, Sandra Švaljek, Ivana Kolar, Nikola Čičak, Tihomir Premužak, Branko Mikša, Želimir Vukina, Franjo Sinković, Boris Teški, Ernest Svažić, Mladen Scitaroci, Dragutin Kamenski. 

- U mjesecu prosincu 2018. održana izborna Skupština Udruge,gdje je imenovana nova poslovna tajnica Udruge. Na Skupštini donesen je plan i program rada Udruge za 2019.

 - U prosincu 2018. održana je redovita godišnja Skupštine Udruge, na kojoj je usvojeno financijsko izviješće za 2018. Godinu. 

- 05.02.2019.održan je redovan sastanak Vijeća Udruge, s pridruženim aktivnim članovima Udruge.