Poslovni klub- Skup za Zagorje i ove godine, partner je 6. međunarodne konferencije TURIZAM 365

Međunarodna konferencija TURIZAM 365 jedan od najvažnijih godišnjih turističkih skupova u Hrvatskoj i SE EU. Ove godine odvija se po 6.-ti puta, i to 20.09.2022. u Termama Tuhelj, uživo i on-line putem web stranice konferencije www.turizam365.com

 

Konferencija povezuje politiku, velika poduzeća i mala turistička poduzeća – strategiju, iskustvo i primjere najbolje prakse. Ukazuje na aktualne izazove sektora i važnost turističkog povezivanja te donosi aktualne analize, rasprave i prijedloge kako poslovati u izazovnom vremenu, razvijati održivi turizam i stvarati novu turističku budućnost.

 

Eminentni govornici i vrhunski turistički stručnjaci donose niz trendova, iskustava, projekcija i prijedloga za uspješno poslovanje u narednom razdoblju, a neki od govornika su: Eduardo Santander/ izvršni direktor European Travel Commission, Tom Machant / direktor Black Tomato agencije za luksuzna putovanja, Alessandra Priante / direktorica turizma za EU u UNWTO, Ivana Budin Arhanić / članica Uprave Valamara, Siniša Topalović / direktor Horwath HTL, Kristjan Staničić / direktor HTZ, Ivana Kolar / direktorica Julius Rose i drugi, a i ove godine bit će organiziran već tradicionalni Ministarski forum s nekoliko EU ministara turizma koji će predstaviti strategije razvoja turizma u svojim zemljama i raspravljati o budućnosti turizma.

 

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se ovdje: https://www.turizam365.com/prijavite-se-2022/

 

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore i Krapinsko-zagorske županije, u suradnji sa SLO CRO Poslovnim klubom, Poslovnim klubom Skupa za Zagorje i Termama Tuhelj.