Može li hrvatski turizam 365?Post Covid turizam i nove prilike

06.10.2020.g., Terme Tuhelj, uživo i on-line

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da se 6. listopada, od 10h do 14h po četvrti puta održava međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu.

konferencija donosi aktualne analize, rasprave, primjere najbolje prakse i prijedloge kako poslovati u postcovid razdoblju i ostvariti nove prilike u turizmu

Eminentni govornici i vrhunski stručnjaci domaćeg i EU turizma analizirat će ovogodišnje turističke rezultate i raspravljati o post Covid izazovima i prilikama te cjelogodišnjem održivom turističkom poslovanju.

U centralnom dijelu konferencije ministri/ce turizma Hrvatske, Slovenije i Austrije predstavit će osnovna polazišta razvojnih strategija turizma u sljedećem periodu.

Prva konferencija nakon ovogodišnje sezone okupit će turističke profesionalce i ponuditi uspješne primjere iz prakse te promišljanja, poticaje i ideje za daljnji razvoj poslovanja u „novom normalnom“ za velike i male subjekte i kompanije te turističke destinacije.

Pozivamo Vas da i vi budete dio projekta!

Uživo ekskluzivno za ograničeni broj osoba uz kotizaciju, na koju imaju članovi SLO CRO poslovnog kluba popust od 15% i on-line uz prijavu besplatno!

Sve informacije o konferenciji možete pogledati na www.turizam365.com, gdje se nalazi i prijava za sudjelovanje na http://www.turizam365.com/prijavite-se-2020/

Prethodnih godina zabilježen je velik interes struke, kao i medija. Svojim dolaskom važnosti konferencije doprinijela su mnoga imena iz svijeta turizma kao i resornih ministarstava iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Odabir tema i predavača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Njemačke, Velike Britanije, Portugala, Irske, BiH, Albanije i Crne Gore te odlična organizacija konferencija rezultirali su brojnim pohvalama i najavama sudjelovanja i ove godine, kad će nam se pridružiti govornici iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije i drugih vrhunskih turističkih destinacija.

Organizator konferencije je Julius Rose d.o.o., a partneri u organizaciji su SLO CRO poslovni klub , Skup za Zagorje – Poslovni klub i Terme Tuhelj.

Vrijeme je da se sretnemo opet!

Zagreb, 6. listopada 2020.

Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? - Post Covid turizam i nove prilike premašila sva očekivanja i naglasila važnost suradnje

U utorak, 6. listopada, u Termama Tuhelj, uspješno je održano četvrto izdanje međunarodne konferencije o cjelogodišnjem turizmu Može li hrvatski turizam 356?. Prva konferencija nakon ovogodišnje sezone naziva Post Covid turizam i nove prilike, izazvala je veliku pozornost turističkih profesionalaca što pokazuje važnost edukacije, razmjene iskustava i učenja jedni od drugih.

 

U konferenciji su sudjelovali europski ministri i vrhunski stručnjaci domaćeg i EU turizma koji su analizirali ovogodišnje turističke rezultate, raspravljali o izazovima i prilikama u vrijeme i nakon Covid19 te ponudili primjere i uspješne prakse cjelogodišnjeg održivog turističkog poslovanja.

 

Ministarski forum po prvi je put okupio četiri ministra iz regije: ministricu turizma i sporta Republike Hrvatske Nikolinu Brnjac, ministra za gospodarstvo i razvoj tehnologije Republike Slovenije Zdravka Počivalšeka, ministricu poljoprivrede, regija i turizma Republike Austrije Elisabeth Köstinger i državnog tajnika za turizam, Ministarstvo za industriju, trgovinu i turizam Kraljevine Španjolske Fernanda Valdés Verelsta.

Analizu trenutne situacije u turizmu i nove prilike za njegov napredak sudionicima je predstavila ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske Nikolina Brnjac a uzvanicima se obratio i ministar za ekonomski razvoj i tehnologiju Republike Slovenije Zdravko Počivalšek

Ministrica za poljoprivredu, regija i turizam Republike Austrije Elisabeth Köstinger predstavila je temeljne korake za održivost i razvoj turizma u novonastaloj situaciji

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić predstavio je analizu ove turističke sezone te planove i ideje za iduću, a državni tajnik za turizam, Kraljevine Španjolske, Fernando <Valdes Verelsr, izjavio je kako je Covid19 kriza, ujedno i velika prilika za ruralne destinacije.

Organizatorica konferencije Ivana Kolar trenutnu krizu vidi kao okidač za promjene i priliku za kreativne i hrabre ideje u turizmuKonferencija Može li hrvatski turizam 356? - Post Covid turizam, uz stručne je govornike, turističke profesionalce i djelatnike te pozitivne primjere iz prakse, sudionicima ponudila novo viđenje turističke sutrašnjice i pružila svježe ideje na kojima se mogu izgraditi temelji novog oblika turizma u kojem su prioritet zdravlje i sigurnost svakog gosta.

 

Konferencija je održana poštujući sve epidemiološke preporuke u Termama Tuhelj, jednoj od kongresnih destinacija koja to može osigurati svojom prostranošću i vrhunskim standardom. Uz ograničen broj sudionika koji su joj prisustvovali uživo, online ju je pratilo i više od 65o zainteresiranih.

 

Konferenciju je organizirala Ivana Kolar, a partneri u organizaciji su bili SLO CRO poslovni klub, Terme Tuhelj i Poslovni klub Skup za Zagorje.

 

Više na: https://www.turizam365.com/