DAN ZDRAVLJA U KRAPINSKIM TOPLICAMA UZ OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA

U Krapinskim Toplicama, održana je konferencija za medije, povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, 07.04.2019. godine.

Po prvi puta, 05.04.2019.u Krapinskim Toplicama održan je događaj pod nazivom DAN ZDRAVLJA u Krapinskim Toplicama, kojim je obilježen Svjetski dan zdravlja. 

Organizator ovog događanja je UDRUGA SKUP ZA ZAGORJE-Poslovni klub , gospodarski subjekti iz oblasti turizma zdravlja Krapinskih Toplica , općina Krapinske Toplice,uz medijsko pokroviteljstvo Radija Kaj.

U klinici Akromion, danas je preko 30 građana moglo provjeriti stanje svojih zglobova, u klinici za kardiovaskulane bolesti Magdalena, pregled srca, u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, gustoću kostiju,a u hotelu Villa Magdalena masažu tijela.

Za stotinjak građana organiziran je slobodan ulaz u Vodeni park Aqua Vivae, a za sve ostale, popust na cijene ulaznica za Vodeni park tijekom cijelog dana.

Na konferenciji za medije,predsjednik Udruge Skup za Zagorje-Poslovni klub,Dragutin Kamenski, zahvalio je svim sudionicima ovog događanja na uključivanju,naglasivši kako će ovo događanje uz obilježavanje Svjetskog dana zdravlja, s besplatnim korištenjem medicinskih usluga postati tradicionalno.

Ravnatelj Klinike za traumatologiju i ortopediju Akromion, prof.dr.sc.Nikola Čičak,naglasio je kako su Krapinske Toplice jedino mjesto u Hrvatskoj koje ima tri osnovna segmenta za razvoj turizma zdravlja, a to su; bolnica, lječilište i wellness.

Cilj ovog događanja je zdravstvene usluge približiti građanstvu i omogućiti specijalističke preglede i onima koji zbog dugih lista čekanja ili drugih razloga na iste čekaju ili ih nisu u mogućnosti koristiti.

Načelnik općine,Ernest Svažić,istaknuo je kako je ovo događanje dokaz da suradnja privatnog i javnog sektora zaista funkcionira.

Najavljen je i stručni skup o perspektivama razvoja Krapinskih Toplica, na koji će biti pozvani respektabilni stručnjaci iz oblasti turizma kao i potencijalni investitori. Stručni skup, najavljen je za 13.lipnja,2019. Godine ,održati će se u Villi Magdaleni, u organizaciji UDRUGE SKUP ZA ZAGORJE-POSLOVNI KLUB.


Whoops, looks like something went wrong.

(1/1) ErrorException

file_put_contents(): Only 0 of 217 bytes written, possibly out of free disk space

in Filesystem.php line 122
at HandleExceptions->handleError(2, 'file_put_contents(): Only 0 of 217 bytes written, possibly out of free disk space', '/var/www/html/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php', 122, array('path' => '/var/www/html/storage/framework/sessions/Zj2L5Hqf8muhrsnqibSEiSJ0PXHn4hJz0I3V0k4p', 'contents' => 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"PjhiJGS7budaV2PvoNbBBYpPkAOhzxHIBWITL2XD";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:59:"http://skupzazagorje.hr/dan-zdravlja-u-krapinskim-toplicama";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 'lock' => true))
at file_put_contents('/var/www/html/storage/framework/sessions/Zj2L5Hqf8muhrsnqibSEiSJ0PXHn4hJz0I3V0k4p', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"PjhiJGS7budaV2PvoNbBBYpPkAOhzxHIBWITL2XD";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:59:"http://skupzazagorje.hr/dan-zdravlja-u-krapinskim-toplicama";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 2)in Filesystem.php line 122
at Filesystem->put('/var/www/html/storage/framework/sessions/Zj2L5Hqf8muhrsnqibSEiSJ0PXHn4hJz0I3V0k4p', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"PjhiJGS7budaV2PvoNbBBYpPkAOhzxHIBWITL2XD";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:59:"http://skupzazagorje.hr/dan-zdravlja-u-krapinskim-toplicama";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', true)in FileSessionHandler.php line 83
at FileSessionHandler->write('Zj2L5Hqf8muhrsnqibSEiSJ0PXHn4hJz0I3V0k4p', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"PjhiJGS7budaV2PvoNbBBYpPkAOhzxHIBWITL2XD";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:59:"http://skupzazagorje.hr/dan-zdravlja-u-krapinskim-toplicama";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}')in Store.php line 128
at Store->save()in StartSession.php line 88
at StartSession->terminate(object(Request), object(Response))in Kernel.php line 218
at Kernel->terminateMiddleware(object(Request), object(Response))in Kernel.php line 189
at Kernel->terminate(object(Request), object(Response))in index.php line 76